Gruppeforløb

At give plads til at ”være med” og virkelig holde af sig selv helt inde fra hjertet er fokus i det forløb, jeg kalder Hjerterum.

Forløb med hjerterum

Det jævnligt at stoppe op og bevidst registrere sine kropslige sansninger, følelser og tanker, at møde dem med kærlighed og rummelighed og herfra overveje, om man lever sit liv/er i livet, som man ønsker det, er den bedste guide til at kunne tage bevidste og hensigtsmæssige beslutninger og dermed til selvudvikling og positive forandringer i livet.

I mit tilbud Hjerterum åbnes der op for at sammen med andre at få støtte og vejledning til at gå på opdagelse i dette indre univers. Du lærer gennem blandt andet meditative øvelser at træne i at være udadrettet tilstede i dit liv og samtidig have en indadrettet kærlig opmærksomhed på dig selv.
Bare det en gang i mellem at stoppe op og se indad med kærlighed og accept, øger vores robusthed i mødet med livets svære sider og giver os en indre ro og styrke.

Læs om:
Hjerterum

Andre Gruppeforløb / workshops

Et alternativ til individuel terapi og parterapi kan være en workshop.

En Workshop kan være en ide for jer som par, der ønsker at styrke jeres parforhold, forebygge de store problemer, eller hvis i har brug for støtte til at komme tilbage på rette kurs.

Workshops er et alternativ til egentlig parterapi, og er tænkt som en forebyggende indsats.

I en workshop er der oftest en synergieffekt ved at være flere, som arbejder i samme retning, og det kan være lærerigt at høre om andres udfordringer og erfaringer.

Læs om:
Et bedre parforhold

zenna.dk anvender Cookies. Ved at bruge siden accepterer du dette.   Læs mere