Gruppeforløb

Forløb med hjerterum

At give plads til at ”være med” og virkelig holde af sig selv helt inde fra hjertet er fokus i det forløb, jeg kalder Hjerterum.

Det jævnligt at stoppe op og bevidst registrere sine kropslige sansninger, følelser og tanker, at møde dem med venlighed og rummelighed og herfra overveje, om man lever sit liv/er i livet, som man ønsker det, er den bedste guide til at kunne tage bevidste og hensigtsmæssige beslutninger og dermed til selvudvikling og positive forandringer i livet.
I mit tilbud Hjerterum åbnes der op for at sammen med andre at få støtte og vejledning til at gå opdagelse i dette indre univers. Du lærer gennem blandt andet meditative øvelser at træne i at være udadrettet tilstede i dit liv og samtidig have en indadrettet kærlig opmærksomhed på dig selv.
Bare det en gang i mellem at stoppe op og se indad med kærlighed og accept, øger vores robusthed i mødet med livets svære sider og giver os en indre ro og styrke.

Læs om:
Hjerterum

Andre Gruppeforløb

Et alternativ til individuel terapi og parterapi kan være et gruppeforløb eller workshops.

Der kan være mange fordele ved at vælge et gruppeforløb. Det kan være hjælpsomt at arbejde med sine problemer sammen med andre, som befinder sig i en lignende situation. Selv om man ikke er “på” hele tiden, så lærer man ofte meget om sig selv ved at lytte til andre i samme båd. Det kan også være rart at høre, at man ikke “er den eneste”.

Jeg tilbyder gruppeforløb til henholdsvis mænd og kvinder, som har svært ved at komme godt igennem en skilsmisseproces, samt et forebyggende forløb til børn, som har det svært under forældrenes skilsmisse.

Workshops kan være en ide for jer som par, der ønsker at styrke jeres parforhold, forebygge de store problemer, eller hvis i har brug for støtte til at komme tilbage på rette kurs. Workshops er et alternativ til egentlig parterapi, og er tænkt som en forebyggende indsats.

Læs om:
Efter skilsmissen -kom styrket videre | Kom godt igennem dine forældres skilsmisse | Et bedre parforhold