Hjerterum

Et meditativ Hjerterum
– med fokus på at se indad med kærlighed og accept

Vi har alle tillærte forsvarsmekanismer, som påvirker vores selvværd og vores relation til os selv og andre.

Det er min inderste overbevisning, at inde bag disse er vi alle kærlighed med gode intentioner.

Ved at lære at omfavne og elske os selv med det hele – både det vi kan lide, og det vi ikke umiddelbart kan lide – kan vi komme i dybere og mere rolig kontakt med hele os selv og den kærlighed, vi alle rummer.

Forskning indenfor psykologien viser, at det er dybt forløsende at komme i kontakt med og holde af sig selv på alle planer – at møde sig selv med venlighed og egenomsorg.

Det øger vores robusthed i mødet med livets svære sider, det giver ro og styrke, frigiver energi og udløser en dyb indre glæde – et kærligt hjerterum til sig selv og andre.

Det meditative hjerterum

Dette meditative Hjerterum er tænkt som en tid – et rum – hvor vi sammen kan gå ind i stilheden og roen gennem forskellige øvelser sammensat med inspiration fra det meditative felt, fra mindfulness, fra psykologien, fra arbejdet med ”vores indre barn” og fra energiverdenen.

I Hjerterum inviteres du til at være i en indadrettet kærlig opmærksomhed i samvær med andre, der ønsker det samme.

Jeg guider dig på en stille, nænsom og nysgerrig måde på en opdagelsesrejse ind i dig selv.

Tanken er, at du kan tage denne nænsomme, nysgerrige og tilgivende måde at forholde dig til dig selv på med ud i det daglige liv, som en fin hjælp til indefra til bedre at kunne møde og rumme svære følelser og modgang og herfra at skabe ønskede forandringer i dit liv.

Forløbet kan ses som en slags yoga for sjælen, hvor du kan melde dig til et forløb på seks gange. Du kan nøjes med et forløb, eller du kan melde dig til flere fortløbende forløb eller til forløb med mellemrum, helt som det passer for dig.

På forløbene er der plads til dig, præcis som du er, i et rum med fælles ro og nærvær og gensidig tavshedspligt.

Læs mere om:
Meditationer og øvelser fra gruppeforløbet Hjerterum | Et bedre parforhold

zenna.dk anvender Cookies. Ved at bruge siden accepterer du dette.   Læs mere