Min baggrund

Jeg er uddannet som psykolog fra Københavns Universitet og er autoriseret af Socialministeriet.
Jeg er medlem af dansk psykologforening.

Den som aldrig lever nu! lever aldrig, hvad gør du?”

– Piet Hein

Da jeg arbejder ud fra en forståelse af sammenhængen mellem sjæl, psyke og krop, har jeg også taget en uddannelse som healingmassør og healer.

I mit liv og i mit arbejde som psykolog er den åndelige verden dybt integreret i mig. Jeg tænker i helheder, sammenhænge og omsorg.
Jeg tror på, at vi selv bevidst kan påvirke retningen og kvaliteten af vores liv ved at være opmærksomt og kærligt nærværende i nuet og tage ansvar lige her og nu. Derved har vi mulighed for gennem egenomsorg selv at øge eget selvværd, egen livskvalitet og livsglæde.
Det er i nuet, at vi former vores fremtid.

I mit arbejde

I mit arbejde som psykolog er det vigtigt for mig at møde dig præcis der, hvor du er lige nu, og i valg af metode anvende det, som giver mening og er hjælpsomt for dig, og det du ønsker hjælp til.

Jeg kan tilbyde en vifte af forskellige former for terapi, coaching og rådgivning samt gruppeforløb. Du kan se nærmere om de forskellige muligheder her på siderne.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe på telefon 2740 2703 og høre nærmere.

Jeg er født i 1959, og jeg har haft egen klinik siden 1999.
Gennem hele mit virke som psykolog har jeg modtaget supervision, taget kurser samt løbende holdt mig opdateret på ny faglig viden.

Læs om: Etik

Sideløbende med med mit arbejde med individuel terapi og healing i klinikken, afholder jeg gruppeforløb med Hjerterum.
Et hjerterum hvor du lærer at være mere bevidst og opmærksomt tilstede i livet med accept, egenomsorg og hjertevarme. Et hjerterum, hvor du lærer på en kærlig måde at øge dit selvværd og hjælpe dig selv til bedre at kunne tackle livets uundgåelige små og store sten på vejen.
Jeg har tidligere, sideløbende med mit arbejde i klinikken, afholdt forløb med mindfulness, stresshåndtering og kommunikation/konfliktløsning.

Jeg er tilknyttet psykolognetværk hos