Telefonsessioner / COVID-19

Uanset at der for tiden verserer en Corona epidemi, er der stadig er et stort behov for psykologisk rådgivning og terapi. Der kan endda være et endnu større behov grundet den alvorlige situation, vi alle er i nu.

Psykologhjælp på telefon eller via FaceTime i Corona Virus perioden

Du er måske blevet skræmt af Corona virus / COVID-19 og af de omfattende tiltag myndighederne har iværksat. Og måske har du behov hjælp til at få styr på problemer i forbindelse med at få din dagligdag til at fungere optimalt under krisen.

Men der er stadig hjælp at hente, så du ikke står alene med dine problemer!

På klinikken er der taget alle forholdsregler i forbindelse med Corona virus, men jeg forstår godt, hvis du er bekymret og måske ikke tør opsøge den hjælp, du egentlig har behov for.

Derfor tilbyder jeg psykologhjælp i form af telefonsamtale eller via FaceTime, hvilket giver en god mulighed for at hjælpe dig med en psykologisk vejledning og terapi, uden du behøver at tage af sted til min klinik.

Psykologisk telefonhjælp foregår ved, at vi holder samtalen over telefon og udføres ellers på samme måde som i klinikken.

Du vælger selv, om det skal være over FaceTime eller på telefonen, hvor en eneste forskel er, at vi ikke ser hinanden, når vi taler sammen.

Løsningen fungerer rigtig godt og kan godt erstatte en kortere række almindelige sessioner på klinikken.

Ring på telefon 2740 2703 eller bestil en tid her.