Parterapi

If you always do
What you always done
You will always get
What you always got”
Henry Ford

De fleste par oplever før eller siden problemer i deres parforhold.

Ofte kan man løse det selv, men nogle gange kan det være en god ide, at få en professionel til udefra at hjælpe med at løse op for problemerne og hjælpe med til at skabe det rum, hvor samtalen er fremadrettet og konstruktiv.

Det, der oftest får det hele til at gå i hårdknude i et forhold, er, at det bliver tiltagende vanskeligere at tale sammen.

Vi hører gensidigt ikke, hvad den anden siger, fordi vi er kommet ind i et mønster, hvor vi er fanget i vores følelser og tror, at vi ved, hvad den anden siger og mener.

Et stabilt og kærligt forhold

For mange par kan det være en god forebyggende hjælp til et stabilt og kærligt forhold at tage et forløb sammen, før problemerne vokser sig store og uoverskuelige.

For andre handler det om at få hjælp til at finde sammen igen, når forholdet er kommet ud på et sidespor, hvor den ene eller begge er utilfredse, og hvor der måske tænkes i skilsmisse.

Men også hvis i er endt ud i et ønske om at skilles, er det relevant at få hjælp via en parterapi til at få en lærerig, rolig og ordentlig skilsmisse – særligt hvis der er børn involveret.

Man kan også vælge en parterapi for at få hjælp i forbindelse med de mange forskelligartede udfordringer, der ofte opstår i forbindelse med sammenbragte børn, når den ene eller begge har børn i forvejen.

Gennem samtale og øvelser hjælper jeg jer til at få en dybere forståelse for hinanden, så i igen kan finde ind til den kærlighed, der oprindeligt førte jer sammen.

Mit udgangspunkt er en positiv tilgang til problemerne, hvor vi sammen søger at afdække jeres ressourcer, så i kan bruge dem aktivt.

Jeg vil hjælpe jer til at opbygge en åben, klar og konstruktiv dialog, hvor forståelsen for jer selv og hinanden er en væsentlig grundsten i jeres parforhold.

Jeg arbejder især med baggrund i den metode, der kaldes Imago-terapi, men anvender også andre metoder blandt andet med baggrund i den systemiske terapi.

Læs om:
Individuel terapi | Parterapi | Terapi for unge | Coaching

zenna.dk anvender Cookies. Ved at bruge siden accepterer du dette.   Læs mere