Terapi for børn og unge

Alt hvad vi behøver for at modtage direkte hjælp, er at bede om den….,
Og alligevel er det at bede om hjælp det, der falder os sværest”
Sogyal Rinpoche

Der kan være mange grunde til, at du har brug for at tale med en psykolog: Måske er du udsat for mobning, eller du trives dårligt i skolen, du føler dig måske udenfor eller forkert, når du er sammen med jævnaldrende. Eller du føler dig ensom.

Måske er du trist til mode, ked af det og modløs. Måske gør du skade på dig selv. Eller du er bare usikker på dig selv i fritiden som i skolen.

Det kan være dine forældre er skilt, eller de er sammen, men at de skændes meget. Eller de voksne i din familie kan måske ikke rigtig finde ud af livet og drikker for meget, slår eller overskrider dine grænser på anden måde. Det kan også være, at du og dine forældre skændes meget.

Måske lider du af angst, eller du føler, at du må lave faste ritualer for at undgå noget ubehageligt, eller du har påtrængende ubehagelige tanker. Du kan også have mistet en forældre, søskende eller anden nær person.
Måske synes du, du har problemer med din vægt eller dit udseende.

Når du kommer til mig for at få hjælp, taler jeg med dig om dine problemer, og sammen finder vi ud af, hvad der skal til, for at du kan få det bedre.

Hvis du er under 18, skal dine forældre give dig tilladelse til at vi taler sammen.
Mange gange vil det være en hjælp, at jeg taler med dine forældre også og med jer alle samlet.
Hvis du ønsker det, kan jeg også tale med dine lærere eller andre vigtige personer i dit liv.

Læs om:
Individuel terapi | Parterapi | Terapi Børn og unge | Terapi Forældre og familier | Coaching